A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Жителі Горщиківської громади активно долучаються до збору гуманітарного вантажу для деокупованого Куп’янська

Дата: 28.09.2022 16:44
Кількість переглядів: 618

Так, тільки сьогодні вранці було оголошено про збір допомоги для мешканців деокупованого українськими військовими міста, а вже до організаторів поїздки, а саме до голови громади Олексія Туровського, зателефонувало чимало людей з пропозицією надати підтримку.

Фото без опису

Серед них і жителька села Дружбівка – Ямнюк Ольга, яка не вперше надає посильну допомогу у вигляді продуктів харчування та грошей для ЗСУ та постраждалих від війни українців.

Сьогодні Ольга Володимирівна вкотре вразила своєю чуйністю та добрим серцем. Для жителів Куп’янська вона передала те, що виростила на власному городі, приготувала власними руками. Тут і консервація, і овочі, а головне любов до рідної землі та України. Також вона віддала 1000 гривень на купівлю дрона для 95-ої бригади.

Фото без опису

Хочемо від усієї душі подякувати пані Ользі за теплоту її серця та небайдужу душу. Ви приклад справжніх патріотів України, який усі ми маємо наслідувати.

Нагадаємо, що долучитись до збору гуманітарного вантажу чи купівлі дрона для наших захисників ви можете вже сьогодні. Звертайтесь до сільської ради, скидайте ваші донати на картковий рахунок 5168742733461762.

Збір на Куп’янськ терміновий, тому просимо всіх небайдужих звертатись до голови громади Олексія Туровського або начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Горщиківської сільської ради Зої Сапотніцької.

Окремо триває робота над виготовленням окопних свічок для захисників. Про це ви можете дізнатись тут.

Фото без опису

Пам’ятайте, що ми маємо бути тим надійним тилом, який підтримає воїнів на передовій і людей, які пережили страшну біду – окупацію ворогом міст і сіл України. Перемога буде за нами!

Слава Україні! Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь