A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Зворотній зв’язок з нашими захисниками і чергова добра справа волонтерів Горщиківської територіальної громади

Дата: 04.02.2024 10:41
Кількість переглядів: 96

Сьогодні хочеться розпочати ранок з чудових новин, які надихають, які дають поштовх до подальших дій, підтримки захисників України в боротьбі проти окупантів.

Фото без опису

Ми вже писали про те, що на фронт завдяки парафіянам та пастору  церкви «Непохитна основа» Олександру Ярошенку, мережі контактних зоопарків «Звірополіс» та їх відвідувачам, нашому іноземному другові Ніку Джарві, згуртованості жителів і адміністрації Горщиківської сільської ради було передано автомобіль, речі першої необхідності та продукти одному з військових підрозділів ЗСУ на Куп’янський напрямок.

Відзначимо, що по прибуттю на місце, вже наступного дня автомобіль пройшов бойове хрещення – був обстріляний ворожими дронами та на щастя, саме завдяки цьому автомобілю та вправності водія, всі наші воїни залишилися живі та неушкоджені. Не раз виручало авто: підвоз людей, боєприпасів. Не раз рятувало життя поранених. Навіть отримати звістку від рідних таку довгоочікувану посилочку з дому – теж допомагало авто для ЗСУ.

Тому, шановні жителі громади, закликаємо вас не бути байдужими і відгукуватися на збори для ЗСУ. Особливо актуальними зараз є запити на забезпечення автомобілями, дронами, планшетами.

Про останній запит докладніше.

Вчора на запит військовослужбовців того ж підрозділу Олександр Ярошенко передав командиру підрозділу, нашому земляку з Коростенської територіальної громади сучасний, потужний планшет.

Як відзначив воїн-захисник: «Завдяки цьому гаджету підрозділ виконуватиме завдання значно оперативніше та збереже не одне життя наших хлопців. Це очі, що дозволяють бачити пересування ворога в режимі онлайн, пересування наших побратимів, вогневу підтримку своїх, мінні поля тощо».

На знак вдячності та з повагою до всіх волонтерів нашої громади, України, військовослужбовець передав підписані прапори України пастору церкви «Непохитна основа» с. Горщик, працівникам мережі контактних зоопарків «Звірополіс», а також Ніку Джарві, що допоміг з авто, перегнавши його з Великобританії до Польщі.

Друзі, така співпраця волонтерів та захисників України – це приклад спільної роботи заради Перемоги України. Тільки разом ми зможете подолати ворога і відбудувати нашу країну!

Нагадаємо, що в громаді спільно з Благодійним Фондом «Лео» постійно проводяться збори на важливі речі, для фронту. ДОЛУЧАЙТЕСЬ! Немає маленьких донатів – є нуль!

Звертаємо вашу увагу, що саме зараз оголошено збір на закупівлю дрона для 47 бригади. У ній служать побратими нашого полеглого героя Яремчука Андрія. Саме з ними наш Андрій пліч-о-пліч боронив рідну землю, нищив ворога і віддав за кожного з нас найдорожче – своє життя.

Скриньки для донатів стоять у сільській раді, у магазинах.

Номер карточки 5168742733461762 (Приват).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь