A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

"Велике будівництво" на Житомирщині

Віталій Бунечко: Наша мета — зберегти автошляхи Житомирської області від руйнування. ВІДЕО

21 липня голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко оглянув роботу системи моніторингу за станом доріг та умовами руху Weigh in motion (WIM) поблизу с. Дідовичі Новоград-Волинського району.

16:03 22.07.2021

Велике будівництво на Житомирщині: Віталій Бунечко проінспектував капітально відремонтовану автодорогу Дубрівка–Хижівка. ВІДЕО. ФОТО

21 липня голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко в рамках робочої поїздки до Новоград-Волинського району оглянув капітально відремонтовану у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» автодорогу місцевого значення С 060201 Дубрівка–Хижівка через Закриниччя.

13:25 22.07.2021

Велике будівництво на Житомирщині: після капітального ремонту плавальний басейн у Бердичеві зможе приймати пів тисячі відвідувачів на день. ФОТО

У рамках реалізації програми Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво” на Житомирщині триває капітальний ремонт КУ «Міський плавальний басейн» у м.Бердичеві, який має на меті осучаснити інфраструктуру та створити належні умови для занять фізичною культурою та спортом жителями Бердичівської громади різних вікових груп та категорій. 

13:20 22.07.2021

Велике будівництво на Житомирщині: завершується відновлення міжнародної автодороги М-21 на Овруччині. ФОТО

У рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у Житомирській області активно відновлюється мережа автодоріг. Так, завершуються ремонтні роботи міжнародної автодороги М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський на Овруччині.

15:20 20.07.2021

Велике будівництво на Житомирщині: триває капітальний ремонт ділянки дороги Романів – Лісна Рудня – Межирічка

У рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у Житомирській області триває розбудова транспортної інфраструктури, будівництво та ремонт доріг.

16:15 19.07.2021

Стимули для індустріальних парків: комітет ВР підтримав відповідний проєкт закону до другого читання

Комітет Верховної Ради України з питань економічного розвитку підтримав до другого читання проєкт Закону №4416-1, який спрямований на залучення інвестицій у промисловий сектор економіки шляхом запровадження різних стимулів в індустріальних парках.

15:00 14.07.2021

Велике будівництво на Житомирщині: на маршруті Київ – Кишинів у Житомирській області зводиться транспортна розв’язка. ФОТО

У рамках програми Президента «Велике будівництво» будується транспортна розв’язка у двох рівнях на перетині автошляху М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський та обходу міста Бердичів.

11:06 01.07.2021

Велике будівництво на Житомирщині: у Баранівці триває будівництво сучасного прозорого офісу. ВІДЕО. ФОТО

У рамках програми Президента «Велике будівництво» на Житомирщині вже другий рік поспіль триває реалізація соціальних проєктів задля забезпечення всіх потреб жителів області. Серед таких об’єктів особливе місце займають центри надання адміністративних послуг у форматі «Прозорий офіс», які дозволяють отримати адміністративні послуги в єдиному місці, скористатися зоною для самообслуговування, отримати безкоштовну консультацію адміністратора. Окрім того, всі ЦНАПи відповідатимуть вимогам інклюзивності.

14:43 23.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь