A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

"Велике будівництво" на Житомирщині

Велике будівництво на Житомирщині: триває реконструкція автодороги Н-03 Житомир – Чернівці

У рамках програми Президента України «Велике Будівництво» здійснюється реконструкція ділянки автомобільної дороги загального користування національного значення Н-03 Житомир – Чернівці км 52+250 – 58+000, що прилягає до шляхопроводу через залізницю. Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області, наразі підрядна організація зосереджена на монтажі армогрунтової підпірної стінки.

12:54 06.10.2021

Велике будівництво на Житомирщині: Продовжуємо відслідковувати хід робіт із капітального ремонту доріг в області, – Віталій Бунечко

Для забезпечення подальшого соціально-економічного розвитку та підвищення рівня життя мешканців територіальних громад у Житомирській області тривають активні роботи з будівництва та ремонту доріг.

12:53 06.10.2021

Велике будівництво на Житомирщині: триває ремонт автодороги Сімаківка-Бараші-Пулини-Коростишів-Котлярка

Про це повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА. Так, тривають роботи з капітального ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 060510 Сімаківка-Бараші-Пулини-Коростишів-Котлярка на ділянці км 61+321 – км 65+183.

14:46 29.09.2021

Велике будівництво на Житомирщині: триває капітальний ремонт міського плавального басейну у Бердичеві

У рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у Житомирській області продовжується розбудова спортивної інфраструктури задля реалізації загальнонаціональної програми «Здорова Україна».

13:01 29.09.2021

Велике будівництво на Житомирщині: на завершальному етапі ремонт автодороги Ставище – Брусилів – Попільня

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області. Так, добігають кінця роботи з поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Т-06-11 Ставище – Брусилів – Попільня.

13:02 24.09.2021

Велике будівництво на Житомирщині: триває монтування системи зважування у русі поблизу села Андріївка

Біля села Андріївка на автомобільному шляху міжнародного значення М 21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський (км 148+700 – 149+500) триває встановлення елементів системи моніторингу за станом доріг та умовами руху. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області.

10:52 24.09.2021

Велике будівництво на Житомирщині: Жителі та гості Коростенського району із задоволенням користуються відбудованою дорогою, – Юрій Тарасюк

Про це повідомив голова Коростенської РДА Юрій Тарасюк під час інспектування об’єктів програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво”, які реалізуються в районі.

10:41 23.09.2021

Віктор Градівський долучився до відкриття командного чемпіонату України серед ДЮСШ та СДЮСШОР з легкої атлетики

Сьогодні, 21 вересня, заступник голови Житомирської ОДА Віктор Градівський та голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко взяли участь у відкритті командного чемпіонату України серед ДЮСШ та СДЮСШОР із 4-борства, який вперше проходить на Житомирщині.

14:09 21.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь