A A A K K K
для людей із порушенням зору
Горщиківська громада
Житомирська область, Коростенський район

Разом до Перемоги!

«Сади Перемоги» Горщиківської територіальної громади

З початком повномасштабного військового вторгнення росії на територію України на захист нашої держави стали мужні воїни, справжні патріоти своєї країни. Мобілізували свої зусилля заради нашої спільної перемоги й жителі громад країни.

17:30 06.10.2022

Допомога і підтримка для деокупованої Харківщини від Горщиківської громади

Війна росії проти України увірвалась в наше життя як вихор, що змітає з землі все живе, ламає людські долі, нищить міста, селища, села, вбиває, паплюжить все те, що ми так довго будували та розвивали. З перших днів війни чимало людей залишились без домівки, без засобів до існування. Тисячі, сотні тисяч українців пережили вогняне пекло нападів російської федерації, агресію з боку ворога, пережили окупацію. І з перших днів війни Горщиківська територіальна громада розпочала роботу з підтримки не тільки захисників України, але й постраждалих від війни людей.

09:33 05.10.2022

Жителі Горщиківської громади активно долучаються до збору гуманітарного вантажу для деокупованого Куп’янська

Так, тільки сьогодні вранці було оголошено про збір допомоги для мешканців деокупованого українськими військовими міста, а вже до організаторів поїздки, а саме до голови громади Олексія Туровського, зателефонувало чимало людей з пропозицією надати підтримку.

16:44 28.09.2022

1000 гривень на купівлю дрона для ЗСУ передав голові Горщиківської ТГ 97-річний пенсіонер Станіслав Августович Рафальський

Нещодавно ми розповідали вам пенсіонера, людину з великим і чуйним серцем, який душею вболіває за наших захисників і віддав на потребу Збройних Сил України частину своє пенсії – про уродженця Горщиківської територіальної громади, який нині живе в селі Бондарівка – Станіслава Августовича Рафальського.

09:37 26.09.2022

Концертна програма від гурту "Намисто" та волонтерська допомога від жителів Горщиківської громади для воїнів ЗСУ

24 лютого на нашу благословенну Богом українську землю прийшла війна. Її принесли ті, хто називав себе братами. Втративши будь-яке почуття людяності ворог зважився ступити своєю брудною ногою в наш дім. Проте українці – це нація героїв і нація нескорених. Наші чоловіки, брати, батьки, наші жінки, сестри і матері стали на захист України. Вони взяли до рук зброю і пішли на фронт аби силою повернути окупантів до їх кордонів. Їх сила, мужність, хоробрість вражає кожного з нас і дає сили боротись тут, в тилу.

10:15 05.09.2022

Підтримка захисників України на першому місці!

Щоденно кожен з нас робить все можливе, аби прискорити нашу спільну Перемогу над ворогом. Так, українські захисники, сильні, мужні, сміливі хлопці і дівчата, чоловіки, брати, татусі зі зброєю в руках боронять наші кордони, б’ють ворога на фронті, утримують позиції, своїм потом і кров’ю борються за кожний клаптик рідної землі.

17:28 20.08.2022

Маленькі герої Великої країни

Горщиківська територіальна громада, Горщиківський ліцей щоденно працюють на спільну Перемогу України. Така маленька, проте дуже дружня родина громади щоденно збирає продукти, готує смаколики і передає їх туди, де вони найбільш необхідні.

08:53 21.05.2022

Все для Перемоги!

Сьогодні така невеличка територіальна громада як наша, її небайдужі люди, небайдужі працівники Горщиківського ліцею роблять все можливе і неможливе аби наші захисники і захисниці мали все необхідне для того, щоб перемогти рашистів.

14:36 21.03.2022

Піклуємось про дітей

Дітям нашої громади сьогодні було роздано дитяче харчування. Підтримувати один одного і тих, хто цього потребує, зараз важливо як ніколи. Тільки так ми зможемо тримати стрій і йти до нашої спільної Перемоги.

19:24 18.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь